9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 23:28
No menu items!

Soțul unei învățătoare din Cluj ar fi agresat sexual o elevă de 6 ani

spot_img

Poliția și Inspectoratul Școlar au început anchete în acest caz

copil

Inspectoratul Şcolar şi Poliţia au început anchete la Colegiul Pedagogic “Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca, după ce părinţii unei eleve de 6 ani au reclamat că fiica lor ar fi fost agresată sexual de soţul unei învăţătoare, care îşi ajuta soţia să îi îmbrace pe copii după ora de educaţie fizică.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, joi, pentru Mediafax, că instituţia pe care o conduce a început o anchetă la Colegiul Pedagogic “Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca, după ce părinţii unei fetiţe de 6 ani au reclamat că aceasta a fost agresată sexual de soţul unei învăţătoare.

În aceste zile are loc o anchetă la şcoală. Părinţii unei fetiţe de 6 ani susţin că fiica lor a fost agresată de soţul învăţătoarei. Învăţătoarea spune că soţul dânsei a venit la şcoală să îi aducă nişte materiale didactice, iar ea l-a rugat să o ajute să îmbrace copiii, care tocmai terminaseră ora de educaţie fizică. Şcoala a sesizat şi Poliţia în acest caz, acum aşteptăm concluziile anchetei.

Valentin Cuibus
șeful Inspectoratului Școlar Județean Cluj

Potrivit acestuia, învăţătoarea în cauză continuă să meargă la şcoală, deoarece părinţii celorlalţi elevi nu vor ca ea să fie schimbată de la clasă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Simona Vîrci, a declarat că poliţiştii fac şi ei cercetări în acest caz pentru corupere sexuală a minorilor.

Reprezentanţii şcolii au sesizat Poliţia că un bărbat ar fi agresat sexual o elevă în vârstă de 6 ani. Bărbatul este cercetat pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat Simona Vârci.

D.M.