17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 13:56

Soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini și amantul ei, reținuți

spot_img

Soţia sirianului găsit mort, pe 8 aprilie, în portbagajul unei maşini în Capitală, a fost reţinută împreună cu amantul ei, cei doi fiind suspectaţi că l-au omorât pe Haj Saleh Moustafa

sirian-mort-in-masina-680x365

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-au reţinut pe Andreea Maria Pătraşcu, soţia lui Haj Saleh Moustafa, şi pe amantul acesteia, ei fiind suspectaţi de crimă.

sotia sirianfoto: antena 1

Cadavrul cetăţeanului sirian a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă de voiaj aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic. Autoturismul fusese parcat de câteva săptămâni în apropierea Secției 9 Poliție, pe Şoseaua Pantelimon.

Bărbatul de 52 de ani fusese dat dispărut, de concubina lui, în ianuarie, deşi soția a declarat ulterior că nu se mai ştia nimic despre el de la mijlocul lunii decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, unde avea două societăţi comerciale. Reprezentanții societăţii Perla Majestic, căreia îi aparținea mașina în care a fost găsit cadavrul, susțin că sirianul nu mai era colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, a venit în România acum 20 de ani, fusese căsătorit şi avea un copil de nouă ani.

Principalul suspect, Andreea-Maria Pătrașcu, fosta soție a sirianului, este consilier la Direcția de Relații Internaționale din Inspecția muncii, unde lucrează de mai bine de 7 ani. Conform declarațiilor de avere din vremea când erau căsătoriți, pătrașcu deținea, împreună cu Haj Saleh, două apartamente în același bloc de pe șoseaua București-Târgoviște, achiziționate în 2006, apartamente de peste 100 de metri pătrați, dar și un alt apartament mai mic, de 65 de metri pătrați, cumpărat de ea, în 2002, împreună cu o altă rudă.

S.M.