18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 0:39
No menu items!

Soția milionarului Vonica nu va participa la funeraliile soțului. Care este motivul

spot_img

Ioana Vonica nu va lua parte de înmormântarea lui Ilie Vonica, după ce contestația față de eliberarea ei a fost admisă

ioana vonica

Ioana Vonica, arestată în dosarul reţetelor false, nu va putea participa la funeraliile soţului său, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, sâmbătă, contestaţia procurorilor faţă de cercetarea ei în libertate, sub control judiciar. Decizia Curţii de Apel este definitivă, astfel că Ioana Vonica va rămâne în arest şi nu va putea participa duminică la înmormântarea soţului ei care s-a sinucis.

Ioana Vonica se află, din 22 mai, în arestul Poliţiei Capitalei, după ce Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acesteia, în dosarul reţetelor false prin care s-a creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Marţi după-amiază, soţul Ioanei Vonica, proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, a murit la una din clinicile sale din Sibiu, unde a ajuns în stare foarte gravă, după ce s-a aruncat de pe acoperişul locuinţei sale, de la o înălţime de circa opt metri.

Surse judiciare spuneau că omul de afaceri Ilie Vonica a lăsat în locuinţa sa de pe strada Andrei Mureşanu din municipiul Sibiu o scrisoare de cinci pagini în care îşi explica sinuciderea, dar familia a insistat ca aceasta să nu fie dată publicităţii.

Citește și: Milionarul Ilie Vonica a încercat să se sinucidă. Soția sa, anchetată în rețeaua medicilor de la Fundeni

Ilie Vonica explica în scrisoare că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să îşi ia viaţa, el cerându-i, totodată, iertare soţiei şi să aibă grijă de fiica lor, potrivit unor surse judiciare. Documentul este adresat soţiei, căreia Ilie Vonica i-a scris că nu poate trăi „singur”, ştiind că ea este „acolo”, adică în arest.

Aceleaşi surse precizau că, din discuţiile avute cu apropiaţii familiei Vonica, s-a stabilit că omul de afaceri a refuzat să mănânce de când soţia sa a fost arestată, iar marţi, înainte de a se arunca în gol, a fumat foarte mult.

C.C.