29.4 C
București
marți, 3 august 2021 - 0:20

Soția milionarului Ilie Vonica nu poate participa la înmormântarea soțului. Sâmbătă, instanța decide definitiv UPDATE

spot_img

Procurorii bucureșteni au făcut vineri, recurs, la decizia de ieri a Tribunalului București, de eliberare a Ioanei Vonica sub control judiciar

ioana vonica

  • UPDATE

Recursul procurorilor la decizia Tribunalului București de a o elibera sub control judiciar pe Ioana Vonica, pentru ca acesta să poată participa la înmormântarea soțului ei, milionarul Ilie Vonica – care s-a sinucis cu trei zile în urmă, aruncându-se de pe terasa vilei sale din Sibiu – se va judeca sâmbătă, la ora 11.00.

Termenul stabilit pentru această contestație este miercuri, 11 iunie, la secția 1 penală a Curții de Apel București. Înmormântarea milionarului Ilie Vonica va avea loc duminică, 8 iunie. Singura soluție ar mai fi o cerere de preschimbare a termenului din 11 iunie, care să se judece de urgență, vineri sau sâmbătă.

Joi, magistrații Tribunalului București au admis cererea de eliberare sub control judiciar a Ioanei Vonica, arestată în dosarul rețetelor false. Femeia făcuse cerere și la Parchetul TMB, și la arest, pentru a fi eliberată pentru înmormântarea soțului său.

În calitate de reprezentant al rețelei de farmacii “Rețeta”, Ioana Vonica a fost pusă sub acuzare în dosarul în care este acuzată de fraudarea bugetului de asigurări de sănătate cu 1,7 milioane de lei, alături de trei reputați medici de la Institutul Oncologic Fundeni, din Capitală.

S.M.