4.5 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 13:25
No menu items!

Soția lui Patriciu cere în instanța jumătate din averea milionarului

spot_img

Soția lui Patriciu cere în instanța jumătate din averea milionarului

În data de 6 decembrie, Dana Rodica Patriciu a intentat process, la Judecatoria Sectorului 1, pentru partajarea bunurilor, deși cei doi soți nu sunt în divorț.

Sotia milionarului vizează o mare parte din averea soțului ei, care este desfășurată pe teritoriul a nouă țări europene.

Se pare că Dana Patriciu are temeri atât cu privire la boala soțului ei cât și la faptul că presupusa amantă a acestuia poate pune mâna pe averea lui soțului ei.

Dana Patriciu a introdus actiunea de lichidare a regimului matrimonial si separatia de bunuri in data de 6 decembrie, la Judecatoria Sectorului 1. Primul termen stabilit de magistrați este 6 februarie 2013. Femeia cere împărțirea tuturor bunurilor achiziționate în timpul căsătoriei și a menționat mai multe imobile aflate pe teritoriul a nouă țări din Europa, inclusiv România, tablouri, bijuterii și acțiuni ale firmelor sotului ei. Surse judiciare au declarat ca Dana Patriciu menționeaza în acțiune că are temeri cu privire la starea de sănătate a soțului ei, cât și în ceea ce privește intențiile femeii cu care acesta ar avea o relatie.

Dana Patriciu trebuie sa indice cu exactitate masa partajabila și să arate cu exactitate la ce bunuri se referă. Astfel, ea va trebui sa achite o taxa de timbru pentru partaj în valoare de trei la suta din valoarea masei partajabile. În cazul in care milionarul va contesta cota indicată de sotia sa, el va trebui sa plăteasca o taxa de timbru calculată la valoarea contestată. Procesul se poate stinge în cazul în care cei doi soți își vor împărți averea  în urma unei tranzacții făcute în fata notarului, pe cale amiabila.

De o bună perioada de timp, Dana Patriciu se află în Saint Martin, unde isi are resedinta. In acest timp, situatia medicala a lui Dinu Patriciu este foarte grava. El nu a gasit inca un donator compatibil pentru transplantul de ficat.

O.D.