3.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023 - 2:41
No menu items!

Soția lui Kliciko va cânta la meciul cu Charr

spot_img

vitali kliciko

Soţia pugilistului ucrainean Vitali Kliciko va interpreta un cântec înainte de meciul soţului său cu boxerul german Manuel Charr, informează site-ul cempionat.com. Meciul se va desfăşura la 8 septembrie, la Moscova, la complexul sportiv ‘Olimpiiski’.

Natalia Kliciko va interpreta cântecul ‘The Power of Love’. Acest cântec a fost înregistrat în anii 1980 de Jennifer Rush, iar ulterior a fost interpretat de alţi câţiva artişti, între care şi Celine Dion. Soţia pugilistului ucrainean va interpreta acest cântec acompaniată de cvartetul Aphrodite. Producătorul Gunther Mende, care în trecut a colaborat cu Dion, a fost cel care i-a propus Nataliei Kliciko să înregistreze acest cântec.

În 2010, la un post de televiziune german, Natalia Kliciko a cântat celebra romanţă din filmul „Fata fără zestre” de Eldar Riazanov. În timpul acestei interpretări, Natalia a fost acompaniată chiar de soţul său, Vitali Kliciko.

În meciul cu Charr, Kliciko îşi va apăra titlul de campion mondial la categoria grea (versiunea WBC). Se crede că meciul cu Charr va fi ultimul pentru Kliciko (41 de ani).