3.2 C
București
luni, 5 decembrie 2022 - 3:49
No menu items!

Soția celui mai bogat român, Ioan Niculae, n-a câștigat cele 10 milioane de euro cerute la divorț

spot_img

Magistrații Judecătoriei sector 1 au admis cererea de divorț a soției lui Ioan Niculae, Domnița, dar au respins pretențiile financiare ale acesteia.

ioan-niculae

Admite cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi din culpa comună a soţilor. Respinge restul pretenţiilor din cererea reconvenţională ca neîntemeiate,

se precizează în decizia luată de instanţă.

Mai exact, prin hotărârea luată miercuri, magistraţii au respins cererea Domniţei Niculae de a primi 10 milioane de euro din averea omului de afaceri. Totodată, s-a dispus ca fosta soţie a lui Ioan Niculae să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de Radu.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Cererea de divorţ a fost înaintată de omul de afaceri după aproximativ 31 de ani de căsnicie.

Ioan Niculae este proprietarul grupului InterAgro, iar averea sa este estimată la circa 1,2 miliarde de dolari, potrivit topului Forbes pe 2014. Conform aceluiaşi clasament, Niculae ocupă poziţia 1.372 în topul miliardarilor lumii pentru 2014, realizat de Forbes, dintr-un total de 1.645 de persoane cu avere mai mare de un miliard de dolari. Ioan Niculae este şi patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu – câştigătoarea Cupei României 2014.

S.M.