19.2 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 7:49
No menu items!

Snoop Dogg a fumat canabis în Casa Albă

spot_img

Snoop Dogg a înşelat vigilenţa agenţilor care asigurau paza reşedinţei preşedintelui Barrack Obama, spunându-le că trebuia să meargă la baie

 Snoop-Dogg

Rapperul american Snoop Dogg a dezvăluit într-un interviu recent că a fumat marijuana într-una dintre băile de la Casa Albă, după ce a reuşit să înşele vigilenţa agenţilor de securitate din reşedinţa preşedintelui american, informează femalefirst.co.uk.

Cântăreţul, în vârstă de 42 de ani, al cărui nume real este Calvin Cordozar Broadus Jr., a făcut această dezvăluire în cel mai recent episod al emisiunii „Snoop Dogg’s GGN News”.

„Am fumat în toaleta de la Casa Albă. Nu în casă, ci în toaletă”, i-a mărturisit rapperul prezentatorului Jimmy Kimmel.

Snoop Dogg a înşelat vigilenţa agenţilor care asigurau paza reşedinţei preşedintelui Barrack Obama, spunându-le că trebuia să meargă la baie, obţinând şi permisiunea de a aprinde în sala de baie un şerveţel.

„I-am întrebat: «Pot să merg la toaletă?». Ei mi-au zis: «Ce trebuie să faci, treaba mică sau treaba mare?». Le-am răspuns că treaba mare şi am adăugat: «Atunci când fac treaba mare de obicei aprind un trabuc sau altceva, pentru aromă». Iar ei mi-au spus: «Ştii ceva? Poţi să aprinzi un şerveţel»”, a declarat rapperul.

„Le-am spus că aşa voi face, iar şerveţelul era de fapt o ţigară cu marijuana”, a adăugat Snoop Dogg.

Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum „Tha Doggfather” şi „Malice N Wonderland”, şi-a început cariera de rapper la începutul anilor ’90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului „Starsky şi Hutch” (2004).

C.A.