3.1 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 20:33
No menu items!

Slăbește fără dietă şi exerciţii fizice

spot_img

Slăbește fără dietă şi exerciţii fizice

Stabilește-ți ore fixe de masă!

Cel mai bine este să îți stabilești 3 mese pe zi, însă poti fixa și 5 cu condiția să lași cel puțin 2 ore de pauză între mese. Respectă programul zilnic.

Mănâncă supe!

Îți dau o senzație de satietate, ajută digestia și au puține calorii.

Mănâncă cu 4 ore înainte de culcare!

Este preferabil să fie un interval de trei ore între masă și somn. Altfel temperatura corpului crește, mărește nivelul de zahăr din sânge și de insulină și reduce cantitatea de hormoni de creștere eliberați. Toate aceste schimbări interferează cu calitatea somnului și afectează beneficiile pe care un somn odihnitor le poate avea în ce privește procesul natural de ardere a grăsimilor.  Privarea de somn stârnește poftele și risti ca a doua zi să mănânci mai mult decât trebuia.

Stai mai mult în picioare!

Potrivit cercetărilor, cinci minute de stat în picioare la fiecare 30 de minute într-o zi de lucru, respectiv o oră şi 20 de minute pe zi, înseamnă arderea a peste 2.500 de calorii într-un interval de o lună. Vorbește la telefon stând în picioare, udă grădina cu stropitoarea şi nu cu furtunul, spălă vasele manual, dă cu aspiratorul.

Mergi pe jos!

În fiecare zi,cel puțin jumatate de oră. Dacă timpul nu îți permite să mergi pe jos măcar câteva statii, atunci plimbă-te seara jumatate de oră.

 

 

R.M.