14 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 17:40
No menu items!

Siveco: Societatea nu este și nu va fi afectată la nivel operațional

spot_img

Compania anunță că va publica un ”plan de continuitate”

 siveco-pt-site-1024

Compania Siveco România a transmis miercuri că nu este afectată de loc din punct de vedere operațional de procedurile penale în care sunt vizate două persoane din conducere.

Investigații și proceduri de ordin penal privind o serie de activități comerciale punctuale ale SIVECO România vizează președintele director general, doamna Irina Socol, și unul din vice-președinții diviziei comerciale, doamna Aurora Crusti.

Societatea acționează în deplină cooperare cu autoritățile cu privire la orice acte judiciare, în mod transparent și serios. Societatea își susține pe deplin nevinovăția și va demonstra că nici SIVECO și nici Irina Socol, Aurora Crusti sau alți reprezentanți SIVECO nu au comis vreo ilegalitate.

Societatea nu este și nu va fi afectată la nivel operațional, funcționând conform tuturor parametrilor. Vom detalia în cel mai scurt timp planul de continuitate, conform acordului acționarilor.

O dată în plus, reafirmăm standardele ridicate, interne şi internaţionale, pe care le-am respectat de-a lungul timpului și pe care continuăm să le respectăm. Nu există nicio piedică în a respecta toate angajamentele contractuale faţă de clienţi şi furnizori și vom rămâne același partener de încredere, în baza celor 22 de ani de serviciu profesional ireproşabil.

 Biroul de presă SIVECO România

Irina Socol și Aurora Crusti au fost arestate marți, printr-o decizie a Tribunalului București, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comercializării de programe informatice.

Irina Socol este acuzată că a spălat banii din contractele cu statul prin 51 de firme fantomă, printre acestea regăsindu-se societățile țiganilor din Sintești, care aduceau banii “albiți” cu sacoșa, la sediul Siveco.

Producătorul de software s-a înființat în 1992 și are 1.300 de angajați, proiecte în 27 de țări, un portofoliu de peste 1.500 de clienți pe piața locală și internațională și birouri de reprezentare comercială în Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Belgia/Comisia Europeană, Kazahstan și Turcia.

V.B.