2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 7:53
No menu items!

Siveco are o nouă conducere după arestarea Irinei Socol. Vezi cine este noul lider al companiei

spot_img

Societatea funcționează normal din punct de vedere operațional

siveco-pt-site-1024

Noul director general și președinte al Consiliului de Administrație al Siveco România este Florin Ilia (foto), potrivit unui comunicat al companiei.

Florin Ilia

Numirea a fost făcută de către acționari și Consiliul de Administrație, în urma deciziei Irinei Socol de retragere din funcțiile executive, ca urmare a arestării sale într-un scandal de evaziune fiscală.

”Nu doresc ca actuala situație să afecteze activitatea companiei. Până la clarificarea situației, am decis să mă retrag din poziția de director general”, a afirmat Irina Socol.

Florin Ilia a dat asigurări că, din punct de vedere operațional și managerial, Siveco ”funcționează la parametri normali”.

”Compania colaborează în continuare cu autoritățile cu privire la orice acte judiciare vizând compania și pe reprezentanții săi”, a declarat Ilia.

Florin Ilia, 47 de ani, este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică din Universitatea din București și lucrează pentru Siveco din 1994.

Irina Socol a fost arestată pe 9 septembrie, printr-o decizie a Tribunalului București, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comercializării de programe informatice.

V.B.