21.4 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 12:50
No menu items!

VIDEO. Situație neobișnuită: Supărat că a fost eliberat, un bărbat a făcut scandal în faţa Penitenciarului Găeşti

spot_img

Un bărbat, eliberat marţi din Penitenciarul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost amendat de Poliţie la scurt timp după ce a redevenit un om liber, pe motiv că nu a vrut să plece din faţa unităţii de detenţie, făcând scandal în stradă.

„La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut sa părăsească Penitenciarul. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Surse din cadrul Penitenciarului Găeşti au declarat pentru News.ro că bărbatul a fost eliberat din închisoare la ora 16:20, a părăsit unitatea de detenţie şi a mers la un bar din apropiere. Ulterior, el s-a întors în faţa închisorii şi a refuzat să plece de acolo, făcând scandal pe trotuarul din faţă şi încurcând traficul rutier.

Fostul deținut este din Pitești și a executat o pedeapsă pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii publice.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA VIDEO:cronica-gaestiului.ro