19.6 C
București
luni, 27 mai 2024 - 18:28
No menu items!

FOTO. Site-ul Ministerului Educației, spart de hackeri: „Nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp” 

spot_img

Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri, luni dimineață. Pe pagina ministerului a apărut un mesaj care îndeamnă elevii să nu mai frecventeze orele de curs pentru că este ”o pierdere de timp”.

Mesajul, postat sub titlul „Operation Romania”, insultă cadrele didactice și critică sistemul de învățământ românesc. Al doilea paragraf îi îndeamnă pe elevi să nu mai meargă la școală.

„Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu mic, într-un mediu și mai rău arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat.

Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis, pe Youtube, în 10 luni. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați”, este mesajul lăsat de hackeri pe site-ul Ministerului Educației.

Până la ștergerea mesajului, euronews a reușit sa facă o captură de ecran cu mesajul din partea piraților cibernetici care se fac vinovați de atac.

În prezent, site-ul Ministerului Educației nu poate fi accesat, dar mesajul hackerilor a fost șters, semn că se lucrează la redresarea sa.

                                                                                                                   Adina Silav