33.6 C
București
vineri, 19 august 2022 - 20:46
No menu items!

Site nou al Președinției, pentru o mai bună comunicare cu cetățenii

spot_img

Administraţia Prezidenţială şi-a lansat un nou site, pe prima pagină fiind o poză mare cu preşedintele Klaus Iohannis.

Noul site introduce o nouă secţiune, de unde pot fi adresate mesaje preşedintelui Klaus Iohannis, acesta susţinând că îşi doreşte o instituţie deschisă către cetăţeni.

Anunţul privind deschiderea noului site a fost făcut de președintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook. De altfel, noul site are și un link către pagina oficială a președintelui de pe rețeaua socială.

„Noul site al Administraţiei Prezidenţiale este online. Cu un design modern şi o interfaţă prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am iniţiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparenţă, navigare facilă, comunicare integrată. Îmi doresc o Administraţie Prezidenţială funcţională şi deschisă către cetăţeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteţi transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul www.presidency.ro!”, se arată în mesajul lui Iohannis.

Noul site vine cu o interfaţă total schimbată şi cu noi funcţii. Principala modificare se referă la o secţiune nouă, intitulată „Scrie-i preşedintelui”, de unde pot fi trimise mesaje către Klaus Iohannis.