4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 18:25
No menu items!

Sindicatul polițiștilor și angajaților ANAF are televiziune online

spot_img

Televiziunea online ProLex TV, dedicată poliţiştilor şi angajaţilor din ANAF, va transmite noutăţile legislative, demersurile sindicale şi dezbateri privind problemele profesionale

Grup de politisti

Sindicatul Naţional ProLex anunţă că postul său de televiziune online este interactiv și își propune să-şi transforme telespectatorii în cei mai informaţi angajaţi din Poliţia naţională, din cea locală sau din ANAF.

Iniţiatorii proiectului precizează că programele pot fi urmărite accesând site-ul prolex.tv, iar rezumate ale emisiunilor pot fi văzute şi pe pagina prolex.ro.

ProLex TV va debuta cu un buletin de ştiri şi cu o emisiune de analiză şi dezbatere, urmând ca în viitorul apropiat să-şi extindă grila de programe în funcţie de problematică şi de cerinţele, respectiv aşteptările publicului-ţintă. Buletinul de ştiri aduce în atenţia telespectatorilor evenimente ale zilei din domeniile legislativ, economic, social, sportiv şi sindical, comunicate şi conferinţe de presă ale instituţiilor angajatoare, subiecte din presa zilei.

comunicat Sindicatul Prolex

Investiția este suportată integral de Sindicatul Prolex, iar studioul are aparatură şi dotări tehnice actuale.