19.2 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 8:29
No menu items!

Sincu pleacă de la Mazars pentru o funcție de director executiv la Ernst&Young

spot_img

Sincu pleacă de la Mazars pentru o funcție de director executiv la Ernst&Young

Consultantul fiscal Gabriel Sincu a părăsit funcția de director general al societății Mazars România pentru funcția de director executiv al departamentului de Asistenţă fiscală al Ernst&Young.

Sincu are 16 ani de experienţă în consultanţă fiscală, contabilitate şi externalizarea serviciilor de salarizare, iar, înainte de Mazars, s-a aflat în conducerea companiei de consultanță Haarmann Hemmelrath. Pe parcursul carierei sale, acesta a fost implicat în proiecte de asistenţă fiscală privind impozitul pe profit, TVA, impozitare internaţională, due diligence şi audit fiscal.

Din 2004, Sincu este membru al comisiei de consultare din cadrul Consiliului Investitorilor Străini care își exprimă opinia despre proiectele legislative înainte ca acestea să fie avizate în Parlament.

Obiectivele fixate de Ernst&Young în această nouă poziție sunt extinderea cotei de piaţă, a portofoliului de clienţi şi consolidarea gamei serviciilor de asistenţă fiscală, potrivit unui comunicat.

“Cadrul fiscal din România s-a modificat şi a evoluat continuu, ceea ce a determinat nevoia diversificării şi creşterii serviciilor de asistenţă fiscală. Companiile aflate în creştere, investitorii străini şi antreprenorii necesită consiliere de specialitate pe măsură ce activităţile lor devin mai complexe”, a afirmat Sincu.

Vlad Bârleanu