14 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 17:42
No menu items!

Simona Halep: Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial

spot_img

Jucătoarea de tenis Simona Halep, finalistă la Turneul Campioanelor, se află de luni pe locul 3 în clasamentul WTA

halep-williams

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, la revenirea în ţară după ce a ajuns în finala Turneului Campioanelor, că americanca Serena Williams, actualul lider mondial, a vrut să facă o poză cu ea şi i-a transmis că va fi viitorul număr unu în tenisul feminin.

Pe podium, Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial şi că mama ei va face poza. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis. Probabil că voi ajunge şi numărul 1 mondial, dar îmi doresc să câştig cât mai multe meciuri şi trofee. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar important. A fost o săptămână foarte frumoasă. Mă bucur să fiu din nou acasă şi mă bucur că am terminat un an deosebit cu o performanţă deosebită. Primul meci cu Serena Williams a fost mai bine pentru mine, deoarece eram mult mai odihnită, mult mai proaspătă. Am şi surprins-o, pentru că nu ne-am întâlnit în acest an. În al doilea meci, în finală, braţul meu a cedat.

Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, după un meci care a durat o oră şi nouă minute.