1.4 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 12:01
No menu items!

Simona Halep – Serena Williams, finala de la Wimbledon. Mesajul Ambasadei SUA la Bucureşti

spot_img

Mesaje de susţinere din toată România pentru Simona Halep care o va înfrunta în scurt timp pe Serena Williams, o adevărată legendă a tenisului mondial, cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares.

Între sportiva noastră şi americancă este o diferenţă de 10 ani. Serena Williams are 37 de ani, dar şi foarte multă experienţă. Simona Halep se află în cea de-a cincea finală de Mare Slem a carierei, în timp ce Serena o dispută pe cea de-a 32-a.

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a postat pe pagina de Facebook un mesaj surprinzător, prin care și-a păstrat neutralitatea înaintea acestei partide mult așteptate.

“Cu Simona şi Serena. Lângă ele suntem noi, aşteptând cu nerăbdare ️finala de azi, de la Wimbledon. Le iubim pe amândouă, aşa că azi nu ţinem cu nimeni, doar ne bucurăm de frumuseţea tenisului. Hai, România! Go, USA!”, scrie pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA.

Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit până acum de 10 ori. Românca are doar o singură victorie în fața americancei (6-0, 6-2), pe care a obținut-o în 2014, în grupe, la Singapore, la Turneul Campioanelor.