26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 15:14
No menu items!

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

spot_img

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit, după ce în urmă cu doar o lună, sportiva a primit inelul de logodnă. Evenimentul a avut loc vineri, cu doar câteva persoane apropiate, la vila celor doi din Izvorani.

Cununia civilă a fost organizată exact în ziua în care a avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la care Simona Halep a anunțat că nu poate participa din cauza accidentării suferite la gamba stângă în timpul turnelui de la Roma, accidentare din cauza căreia s-a retras şi la ultimele două turnee de Grand Slam, de la Roland Garros și Wimbledon. După cununie, Simona Halep și Toni Iuruc și-au primit invitații la casa lor din Izvorani.

Pentru Simona este primul mariaj, în vreme ce prospătul ei soț se află la a treia căsătorie.

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viaţă din ultimii doi ani.   Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferinţe de presă, iar jucătoarea de tenis nu şi-a putut ascunde entuziasmul.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, spunea Halep, potrivit gsp.ro. 

                                                                                                                   Adina Silav