12.1 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 20:41

Simona Halep, prima reacție despre scandalul de la Național Arena și despre caricatură

spot_img

Simona Halep a fost prezentă, vineri, la prima ediție a turneului de hochei pe gheață Simona Halep Challenge, unde a explicat ce părere are despre scena huiduielilor de pe Național Arena, dar și despre caricatura apărute în revista franceză Charlie Hebdo.

Întrebată cum comentează caricatura din Charlie Hebdo, acolo unde a fost ironizată după câștigarea trofeului de la Roland Garros, Simona Halep a ales să nu facă comentarii pe marginea acestui subiect. „Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre asta”, a spus campioana.

Despre huiduielile de pe Arena Națională, de luni, Simona Halep a subliniat că ea nu face politică. „Eu nu fac politică. Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur și simplu ca să împărtășesc această bucurie, de a arăta trofeul oamenilor care au venit și pentru ei am răspuns pozitiv invitației. Strict pentru ei. Atât”, a spus Halep.

Simona nu a dorit să insiste pe acest subiect rugând presa să-i adreseze întrebări pe alte teme: „Vorbim despre altceva, vă rog”.

O.D.