0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 18:29
No menu items!

Simona Halep, model pentru jucătoarele de mâine

spot_img

Românca a participat la promovarea ediției din acest an a Turneului Campioanelor, la Singapore, unde a făcut yoga și a dat un interviu unor copii care practică “sportul alb”

halep_singapore

Simona Halep, numărul trei mondial în tenisul feminin, este deja un model pentru copiii din lumea întreagă care practică acest sport și aspiră să ajungă la nivelul pe care românca l-a demonstrat în ultimii ani. Acest lucru a fost dovedit și la Singapore, unde Simona a participat la promovarea ediției din acest an a Turneului Campioanelor.

Halep a fost chestionată de două fetițe care joacă tenis și care i-au cerut sfaturi legate de ce trebuie să facă, deoarece sunt scunde.

Nu e un lucru rău că suntem mici. Suntem foarte rapide pe teren, ne putem mișca mai repede decât fetele înalte, avem abilitatea de a ajunge la toate mingile. Trebuie doar să lucrați mai mult la alergat, la musculatura picioarelor și să fiți în formă tot timpul, pentru că e important să nu vă accidentați. (…)Sunt destul de sigură că într-o zi veți ajunge ca mine. Mă bucur mult că vă doriți să fiți ca mine. Vă doresc mult noroc și să credeți în visul vostru. (…)E un moment emoționant pentru mine, e plăcut să auzi că inspiri copiii. E bine să vezi că sunt mulți copii cărora le place tenisul, că visează să ajungă jucători profesioniști. Trebuie să crezi în tine că poți reuși și să muncești din greu pentru a realiza ce îți dorești.

Simona Halep

Simona Halep, finalista ediției de anul trecut a Turneului Campioanelor de la Singapore, ocupă locul al treilea în ierarhia care asigură calificarea la ediția de anul acesta, programată în perioada 23 octombrie – 1 noiembrie.

R.D.