Simona Halep a dezvăluit care este noul său obiectiv

simona halep, obiectiv, medalie olimpica,

Simona Halep va debuta, marți, la Grand Slam-ul de la Wimbledon împotriva japozenezei Kurumi Nara (26 de ani, 101 WTA). Numărul 1 WTA a dezvăluit care este noul său obiectiv.

“Presiunea a dispărut. Am reușit să îmi îndeplinesc visul și să sparg această barieră a turneului de Mare Șlem. Nu-mi mai fac griji din acest punct de vedere. Viața mea nu s-a schimbat după această performanță. Toți cei din jurul meu au rămas la fel, eu sunt aceeași. Sunt pregătită. Abia aștept să înceapă turneul de la Wimbledon. Nu am nicio așteptare, chiar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Vreau să zâmbesc mult. Sunt foarte fericită”, a precizat Halep pentru site-ul oficial al WTA.

Simona Halep a dezvăluit că va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, unde va încerca să aducă titlul olimpic pentru România: “Visam să câștig titlul la Roland Garros. Am reușit. Acum mi-am setat o altă țintă. Vreau o medalie olimpică pentru România. Pe asta mă concentrez în continuare. A fost incredibil să văd 20.000 de oameni pe Arena Națională. Am avut în permanență ochii în lacrimi. Este un sentiment unic să văd oamenii acordându-mi atât de multă atenție. M-am încărcat mult din energia transmisă de ei”, a mai adăugat Halep.

Alex Militaru

NICIUN COMENTARIU