1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 6:08
No menu items!

Simona Halep a abandonat în sferturile Rogers Cup. Sportiva a avut dureri puternice

spot_img

Simona Halep, locul 4 mondial, a abandonat meciul cu Marie Bouzkova (Cehia, 91 WTA), din sferturile Rogers Cup, din cauza unei accidentări la tendon.

După 20 de minute, Halep era condusă cu 4-0 în primul set. A reuşit să egaleze, dar a pierdut setul cu 4-6, după 46 de minute. Jucătoarea a cerut intervenţia medicului, apoi a decis să se retragă,  acuzând dureri acute la un tendon.

Imediat după ce a abandonat confruntarea cu sportiva cehă Marie Bouzkova, Simona Halep  a declarat că a avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci al turneului Rogers Cup.

“Am aceste dureri din primul meci, suprafața este destul de dură. Am venit după o pauză, am avut dureri mari astăzi, de-aia am decis să mă retrag. Cred că fost o decizie ințeleaptă, nu avea rost să forțez, un set a fost bun ca să văd că simt bine jocul.”, a spus Halep.

Sportiva din Constanța este înscrisă și pe tabloul principal de la Cincinnati, acolo unde ar debuta miercuri, 14 august, direct din turul doi. Între timp, ea şi-a anunţat fanii că va face investigaţii medicale, dar va urma şi un tratament puternic pentru picior. 

Pe pagina sa de Facebook, Simona Halep le-a mulţumit fanilor pentru susţinere: “Îmi pare rău că nu am putut termina meciul în această seară, dar vreau să le mulţumesc incredibililor fani din Toronto pentru că au venit – v-am auzit! Vă mulţumesc pentru o săptămână fantastică, Rogers Cup”.