20.4 C
București
marți, 11 mai 2021 - 13:58

Silviu Lung, rănit într-un accident rutier UPDATE

silviu-lung

  • UPDATE

Fostul portar Silviu Lung a fost rănit la cap, în urma accidentului rutier produs, miercuri, în localitatea Radovani (Dolj), fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova cu o ambulanţă SMURD.

Lung era singur în maşină la momentul producerii accidentului.

Celelalte două persoane rănite în accident sunt doi tineri din autoturismul Renault Clio care s-a ciocnit frontal cu autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung. Cei doi tineri au fost transportaţi şi ei la Spitalul Judeţean, cu politraumatisme.

Persoana care şi-a pierdut viaţa în accident este şoferul autoturismului Renault Clio, tatăl celor doi tineri răniţi.

Reprezentantul Poliţiei Judeţene Dolj, Alin Apostol, a declarat că accidentul a avut loc fie în urma unei depăşiri neregulamentare, fie din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de trafic.

Fostul portar Silviu Lung a fost rănit, miercuri, într-un accident rutier produs în localitatea Radovani (Dolj), în urma căruia o persoană a murit, iar alte două au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Căprărin, a declarat că accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat. “În accident au fost implicate două maşini – un Renault Clio în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de fostul internaţional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei – două din Renault şi Silviu Lung – au fost rănite”, a spus Căprărin.

Potrivit purtătorului de cuvânt, din primele cercetări reiese că a fost vorba despre un impact frontal.

Poliţiştii susţin că Silviu Lung era conştient şi au stat de vorbă cu el înainte ca acesta să fie transportat la spital.

Silviu Lung a fost portar al echipei naţionale de fotbal, dar şi la Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova.