16.6 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 20:02

Sile Cămătaru, reținut pentru că plasa prostituate de lux

spot_img

Peste 50 de suspecți vor fi aduși la audieri

Sile-Camataru_SZ-500x333

Peste 40 de tinere ar fi fost folosite de Sile Cămătaru pentru satisfacerea unor clienți de lux în hoteluri ca Marriott şi Howard Johnson din Capitală. Prostituatele de lux aveau închiriate camere permanent și figurau în cataloage de prezentare folosite pentru racolarea clienților.

O anchetă a procurorilor și polițiștilor de la Sectorul 1 dovedește că de la eliberarea sa, din urmă cu un an, Sile Cămătaru s-a reîntors la vechea sa de a strânge bani: proxenetismul. Fratele său, Nuțu Cămătaru, abia eliberat în arestr la domiciliu de ICCJ, nu este vizat de anchetă.

Peste 300 de polițiști au fost mobilizați pentru acțiunea amplă organizată vineri dimineață. Peste 50 de suspecți vor fi aduși la audieri în legătură cu rețeaua care livra prostituate în cele mai luxoase hoteluri și cazinouri din Capitală.

Vizați de perchezitii sunt și mai mulți oameni de afaceri şi clienţi străini, monitorizați de anchetatori în ultimele şase luni, dar și angajații hotelurilor de lux care intruduceau ofertele clienților străini.