10.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 15:21
No menu items!

Sile Cămătaru eliberat din Penitenciarul Rahova

spot_img

Sile-Camataru_SZ-500x333

Interlopul Vasile Balint, mai cunoscut drept Sile Cămătaru – judecat alături de alte 53 de persoane, pentru şantaj, cămătărie şi infracţiuni cu violenţă – a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova, în urma unei decizii definitive a Curții Supreme.

“Decizia a fost pusă în aplicare în noaptea de luni spre marţi. El nu se mai află în custodia Penitenciarului Rahova”, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Monica Pană.

Decizia de eliberare din penitenciar a lui Sile Cămătaru, aflat în arest din 23 februarie, a fost luată luni de judecătorii Curții Supreme.

De asemenea, Curtea Supremă a decis eliberarea din arest a lui Marian Sîrbu, judecat în acelaşi dosar. Sile Cămătaru şi Marian Sîrbu au interdicţie de a părăsi Bucureştiul.

Sile Cămătaru, alături de fratele său, Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru, au fost trimişi în judecată pe 25 iulie, împreună cu alţi 52 de membri ai clanurilor “Cămătarii” şi “Sportivii”, fiind acuzaţi de şantaj, cămătărie, tentativă de omor calificat şi omor deosebit de grav.

R.D.