Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Adrian Iovan, depus la Biserica Sf. Ilie Rahova

Iovan Adrian

Sicriul cu trupul neînsuflețit al pilotului Adrian Iovan a fost depus joi la capela Bisericii Sf. Ilie din Rahova, după ce timp de trei ore cei care l-au cunoscut au putut să-i aducă un ultim omagiu la Școala Superioară de Aviație Civilă.

Adrian Iovan, care a decedat luni în accidentul aviatic din Munții Apuseni, va fi înmormântat vineri la Cimitirul Bellu Catolic. Acesta a murit ca urmare a unui șoc traumatic și hipotermic, potrivit necropsiei efectuate marți la Serviciul de Medicină Legală Alba.

”Cu regret vă informăm că trupul neînsuflețit al pilotului Adrian Iovan va fi depus joi, între orele 7,00 — 10,00, la Școala de Aviație. (…) Începând cu orele 11,00 sicriul va ajunge la Biserica Sf Ilie Rahova, din str. Sfântul Ilie nr. 5 — sector 4 București, unde va rămâne până vineri, când, începând cu ora 13,00, va avea loc slujba de înmormântare. După finalizarea slujbei, înhumarea va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic, din Șos Olteniei nr 3 — 5, sector 4”, anunță Romanița Iovan, fosta soție a pilotului, pe pagina sa de socializare.

Mesajul este semnat atât de creatoarea de modă, cât și de fiica pilotului, Irina, care s-a ocupat de formalitățile de ridicare a trupului tatălui său de la SML Alba.

C.A.

NICIUN COMENTARIU