19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 15:07
No menu items!

Sibiu: O mașină de Poliție a ars în totalitate pe DN1, în timp ce monitoriza traficul

spot_img
Sibiu: O mașină de Poliție a ars în totalitate pe DN1, în timp ce monitoriza traficul
foto: ziare.com

Un autoturism al Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, în care se afla un polițist cu aparatul radar, a luat foc în timp ce monitoriza traficul pe DN1, între localităţile Săcel şi Sălişte.

Agentul care se afla în interiorul maşinii a ieşit imediat ce a observat flăcările sub capotă, dar pompierii sosiţi la faţa locului nu au mai putut salva nimic din autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu (ISU), poliţistul care era în maşină a alertat pompierii după ce a observat că iese fum de sub autoturism.

Flăcările au cuprins cu repeziciune maşina şi, în ciuda faptului că o autospecială din cadru ISU Sibiu a intervenit să stingă focul, autoturismul a ars în întregime.

„Un autovehicul din dotarea Biroului de Servicii Rutiere, neinscripţionat, dotat cu aparatură video şi de măsurare a vitezei de deplasare, aflat în timpul serviciului, la km 329, în afara oraşului Sălişte, a luat foc. A fost solicitată intervenţia colegilor de la ISU însă nu s-a reuşit anihilarea incendiului”, a declarat un reprezentant al Brigăzii Rutiere Sibiu.

Lucian Mera