10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 7:47

Sibiu: bărbat rănit după ce maşina în care se afla a lovit o ambulanţă

spot_img

Sibiu: barbat ranit dupa ce masina in care se afla a lovit o ambulanta

O ambulanţă care transporta la spital un pacient şi pe mama acestuia a fost lovită de un autoturism, marţi seară, într-o intersecţie aglomerată din Sibiu. Un  pasager al autoturismului a fost rănit în accident.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a precizat că accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Milea şi Iorga din Sibiu.

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, şoferul unei ambulanţe care transporta la spital un pacient cu probleme psihice şi pe mama acestuia a depăşit coloana de maşini oprite la semafor şi a vrut să traverseze intersecţia. Şoferul unui autoturism a intrat pe culoarea verde a semaforului în intersecţie, dar nu a acordat prioritate ambulanţei care avea pornite semnalele de avertizare.

Și şoferul ambulanţei ar fi trebuit să se asigure în momentul intrării în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, au susținut anchetatorii care continuă cercetările pentru a stabili gradul de vinovăţie al fiecărui şofer implicat.

În accident, un bărbat care se afla pe bancheta din spate a autoturismului a fost rănit şi transportat la spital, iar pacientul din ambulanţă şi mama acestuia au fost preluaţi de o altă ambulanță.

R.D.