8.8 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 1:01

Și-a ucis soția în bătaie, apoi a anunțat la 112 că a murit în somn. A fost imediat încătușat

spot_img

Un bărbat din judeţul a crezut că îi poate păcăli pe polițiști. A sunat la 112 și a anunțat că soția lui a decedat în somn. La fața locului, polițiștii au costat că femeia avea pe corp urme de bătăie. Soțul femeii a fost imediat încătușat și reținut. Își bătuse crunt nevasta.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, luni, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Tortoman, cu privire la faptul că soţia sa ar fi decedat în timp ce dormea.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuinţă a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsufleţit au fost constatate urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi şi membre. Menţionăm faptul că bărbatul se află în custodia Poliţiei”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că la locul faptei s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi criminalişti, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

C.Dumitrescu