19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 9:07
No menu items!

Sharp prezintă seria de smartphone-uri fără ramă Aquos Crystal

spot_img

Telefoanele fac parte din seria Aquos Crystal

 Aquos Crystal

Cele două noi modele de telefoane cu o ramă foarte de subţire dezvăluite de Sharp fac parte din seria Aquos Crystal şi sunt destinate în special pieţei japoneze, unde producătorul nipon activează constant pe piaţa de telefoane mobile, însă unul dintre aceste terminale va ajunge şi peste ocean, notează go4it.ro.

Primul model se numeşte Aquos Crystal şi oferă specificaţii hardware de nivel mediu. Dispune de un display de 5” cu rezoluţie 1280 x 720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 GHz, 1,5 GB memorie RAM şi 8 GB spaţiu de stocare intern. Există un slot microSD care suportă carduri de până la 128 GB şi vine echipat cu Android 4.4.2.

Bateria de 2.040 mAh ar trebui să fie de ajuns pentru un telefon de acest gen, iar un parteneriat cu Harman Harkdon aduce procesare de sunet superioară şi compatibilitate cu boxa bluetooth ONYX Studio.

Faptul că rama este practic inexistentă are însă şi un dezavantaj. Telefonul măsoară 10 milimetri în grosime şi cântăreşte 140 de grame.

Aquos Crystal X este însă mai apropiat de ceea ce numim smartphone high-end, şi vine cu un display de 5,5” cu rezoluţie 1920 x 1080 pixeli, procesor Snapdragon 801 la 2,3 GHz, 2 GB RAM şi 16 GB spaţiu de stocare. Bateria este ceva mai generoasă, la 2.610 mAh, iar toate acestea îi aduc şi un milimetru în plus în grosime.

Modelul Aquos Crystal este aşteptat pe piaţa americană astăzi. Operatorul american Sprint va susţine un eveniment în New York, unde se presupune că va fi prezentat pe îndelete acest telefon. Din păcate însă, varianta de top „X” va fi disponibilă pentru moment doar în Japonia.

G.C.