0.3 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 19:55
No menu items!

Sharon Stone, spitalizată la Sao Paulo

spot_img

SHARON STONE

Actriţa şi producătoarea de film americană Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, a fost spitalizată pentru două zile la Sao Paulo, au anunţat marţi mai multe publicaţii braziliene, informează AFP. Vedeta se afla în Brazilia pentru Balul Fundaţiei de cercetări împotriva SIDA (amfAR).

Conform site-ului de informaţii G1 al cotidianului O’Globo, vedeta hollywoodiană a intrat duminică după-amiază în spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a fost consultată de un medic specializat în maladii infecţioase şi a părăsit clădirea în cursul zilei de marţi.

G1 citează drept surse anonime mai mulţi angajaţi ai spitalului, al cărui serviciu de presă nu a răspuns la solicitările formulate de AFP şi de mai multe publicaţii braziliene care doreau să afle mai multe informaţii despre starea de sănătate a actriţei.

Sharon Stone a venit în Brazilia pentru Balul Fundaţiei de cercetări împotriva SIDA (amfAR), care a avut loc vineri la Sao Paulo.

Sharon s-a remarcat în filmul “Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din “Instinct primar”, în 1992.

C.A.