25.3 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 20:57
No menu items!

Sharon Stone îşi vinde hainele la licitaţie în scopuri caritabile

spot_img

Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi unei fundaţii pentru tineri

SHARON STONE

Sharon Stone a donat articole vestimentare de lux din propria garderobă pentru a fi vândute online în cadrul unei licitaţii organizate pe site-ul de profil sharity.org, banii obţinuţi fiind destinaţi unei fundaţii pentru tineri. Actrița a donat peste 50 de ţinute şi accesorii purtate de-a lungul anilor pe covorul roşu, printre care rochii de designer, jachete, 20 de perechi de pantofi şi 10 eşarfe, informează contactmusic.com.

Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi organizaţiei YaLa – Young Leaders, o platformă media dedicată tinerilor, pentru a promova pacea în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

Tinerii sprijină cu adevărat pacea şi comunică unii cu alţii. Ei vor să îndepărteze sentimentul de teamă provocat de ideea de a nu şti ce se întâmplă„, a spus Sharon Stone, care este directorul cultural al acestei platforme.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul „Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din „Instinct primar”, în 1992.

D.M.