Shakira va avea un băieţel

Cântăreaţa a declarat că i-ar plăcea să îşi întemeieze o familie numeroasă cu Gerard Piquet

shakira-pique-and-milan

Cântăreaţa Shakira şi partenerul ei de viaţă, fotbalistul spaniol Gerard Piquet, vor avea încă un fiu, potrivit părinţilor artistei columbiene, Nidia şi William.

Cântăreaţa sud-americană a confirmat la sfârşitul lunii august că este din nou însărcinată şi că aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique. Cei doi au deja un fiu, Milan, în vârstă de 19 luni.

Părinţii artistei, Nidia şi William, au dezvăluit pentru revista Hola! că Shakira va avea încă un fiu, informează contactmusic.com.

“Suntem foarte fericiţi. Va avea tot un băieţel – un partener de joacă pentru Milan”, au declarat Nidia şi William.

Shakira a confirmat această sarcină într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei Cosmopolitan şi, apoi, pe contul ei de Twitter: “Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine”.

Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, declarase anterior că i-ar plăcea să îşi întemeieze o familie numeroasă cu Gerard Piquet, în vârstă de 27 de ani, spunând că visul ei este de a avea suficient de mulţi copii pentru a alcătui o echipă de fotbal.

Shakira şi Gerard Pique, care joacă pentru echipa FC Barcelona, s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010, ce a avut loc în Africa de Sud.

Cei doi formează oficial un cuplu din 2011, iar fiul lor Milan s-a născut pe 22 ianuarie 2013.

C.A.

NICIUN COMENTARIU