20.4 C
București
joi, 13 mai 2021 - 18:57

Shakira poartă o rochie de mireasă a româncei Maria Lucia Hohan în clipul piesei “Empire” – VIDEO

spot_img

shakira1

În ultimul ei clip, la piesa “Empire”, Shakira îmbracă rochia de mireasă semnată Maria Lucia Hohan, iar piesa vestimentară face parte din cea mai nouă colecție Bridal by MLH.

Aceasta nu este prima ținută creată de la româncă, pe care o poartă Shakira, ea apărând și în diverse reviste cu ținute semnate MLH.

Brandul MLH a fost preferat de celebritati precum Jennifer Lopez, Mena Suvari, Katherine Heigl, Asley Tisdale, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Carrie Underwood, Vanessa Hudgens, Kathleen Robertson, Stacy Keibler.

Deși admite că drumul până la recunoașterea hollywoodiană nu a fost ușor, Maria Lucia Hohan a reușit să se mențină printr-un stil delicat, natural, fidel al feminitatii clasice care amintește de fashion icon-urile anilor ’40.

“Acest lucru este rezultatul unei combinații între participări la târguri de modă, promovare online, apariții în editoriale și reprezentări la birouri de presă internaționale, care au adus MLH în atenția stiliștilor celebrităților. De asemenea, e foarte important de menționat că toate vedetele îmbrăcate în ținute MLH au fost nominalizate la secțiunea Best Dressed în revistele glossy și pe site-urile de specialitate, ceea ce a perpetuat atenția pentru ele”, a declarat designerul pentru adpm.ro.

C.A.