33.6 C
București
vineri, 19 august 2022 - 21:11
No menu items!

Shakira a surclasat-o pe Rihanna și a devenit cea mai populară vedetă pe Facebook

spot_img

Shakira

Shakira a depăşit-o pe celebra cântăreață Rihanna şi a devenit vedeta care se bucură de cea mai mare popularitate pe reţeaua de socializare Facebook, scrie contactmusic.com.

Astfel, artista columbiană cu origini libaneze are 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel un nou record de popularitate, în vreme ce Rihanna se află pe locul al doilea cu 86,3 milioane de admiratori.

„Wow… tocmai mi s-a spus că am pagina de Facebook cu cele mai multe Like-uri din lume! Încă nu-mi vine să cred”, a declarat Shakira pe pagina ei de Facebook.

„Întotdeauna mi-am dorit să am mulţi prieteni, dar nu mi-am imaginat niciodată că vor fi atât de mulţi. 86,6 milioane! Vă sunt recunoscătoare şi vă mulţumesc din suflet pentru sprijinul vostru. Mă simt bucuroasă să vă am ca prieteni. Un pupic uriaş pentru toţi! Vă mulţumesc, Shak”, a adăugat cântăreaţa.

În urmă cu câteva săptămâni, Shakira şi Rihanna au lansat împreună un duet inedit, single-ul „Can’t Remember to Forget You”.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care două premii Grammy, opt Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia „Despedida”, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Dragoste în vremea holerei”, de Mike Newell. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

C.A.