20.4 C
București
marți, 11 mai 2021 - 15:44

Shakira a confirmat: este din nou însărcinată

Artista sud-americană a făcut această dezvăluire într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei “Cosmopolitan”

shakira-pique-and-milan

Cântăreaţa columbiană Shakira a confirmat faptul că este din nou însărcinată şi aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, partenerul ei de viaţă.

Artista sud-americană a făcut această dezvăluire într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei “Cosmopolitan”, relatează people.com.

“Adevărul este că da, sunt însărcinată”, a declarat Shakira pentru această publicaţie, care îi consacră coperta numărului din luna septembrie, care va fi disponibil pe piaţă începând de luni.

Joi, Shakira a confirmat din nou această informaţie prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe pagina ei de Facebook.

Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine.

Shakira

Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, a confirmat astfel zvonurile despre sarcina ei care au apărut în presa internaţională după show-ul pe care l-a susţinut, în iulie, la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia.

Revista “Cosmopolitan” nu precizează în câte luni este însărcinată Shakira, confirmând doar faptul că Milan, primul copil al cuplului, în vârstă de un an şi jumătate, va avea în curând un frate sau o soră.

Shakira şi Gerard Pique, în vârstă de 27 de ani, jucător al FC Barcelona, s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010, care a avut loc în Africa de Sud. Cei doi formează oficial un cuplu din 2011, iar fiul lor Milan s-a născut pe 22 ianuarie 2013.

R.D.