3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 21:37
No menu items!

Shailene Woodley refuză tehnologia. Nu are telefon mobil

spot_img

Shailene Woodley

Actrița Shailene Woodley evită contactul cu tehnologia și își prepară singură totul, de la mâncare până la cosmetice. Shailene a declarat de curând că din cauza lipsei de intimitate nu deține un smartphone și nici măcar un telefon mobil, informează The Daily Beast.

În ceea ce privește hackerii, nu am motive de îngrijorare. Nu sunt un fan al tehnologiei. Nu dețin un smartphone, nici măcar un telefon mobil. Și dacă aș avea unul, ar fi un model cu clapetă! Este o lipsă de intimitate mai mare ca niciodată, dar și o lipsă de camaraderie și de spirit comunitar. De când am renunțat la telefonul mobil, trebuie să opresc lumea pe stradă ca să cer direcții. Vorbesc cu oamenii mai mult decât am făcut-o vreodată în viața mea, pentru că nu mai am acea cârjă. Cu cât te îndepărtezi mai mult de tehnologie, cu atât ai mai multă libertate

Shailene Woodley

Actrița a adoptat un stil de viață diferit de cel hollywoodian, ea merge lunar în munți ca să își ia apă de izvor, își cumpără mâncare de la fermă și își prepară singură cremele și loțiunile pe care le folosește.

C.A.