-2.2 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 14:01
No menu items!

Sfaturile lui Vasile Blaga “Buldogul”, către Florin Cîțu și Ludovic Orban

spot_img

Europarlamentarul Vasile Blaga, poreclit “Buldogul”, unul dintre cei care au pus în operă fuziunea dintre PNL şi PDL, i-a sfătuit pe cei doi candidaţi la preşedinţia PNL să se asigure că partidul rămâne unit şi le-a recomandat acestora să îi „strunească” pe „nărăvaşii” care „dau de mâncare presei”.

Blaga l-a atenționat pe Ludovic Orban că „acea teorie pe care o au unii în creier că cel care câştigă ia totul, nu va face decât să fragilizeze partidul”, făcând referire la afirmațiile lui Ludovic Orban care a spus că viitorul președinte al partidului va fi și premier.

Nici Florin Cîțu nu a scăpat de criticile “Buldogului”, premierului atrăgându-i-se atenția că primarilor trebuie să li se dea bani 365 de zile pe an, nu doar în campanii.

“Vă rog pe amândoi, indiferent cine va conduce partidul în continuare: dom-le, aveţi grijă de primari 365 de zile pe an! Nu numai când suntem în campanii interne sau în campanii de alegeri generale. Până la urmă – că ne convine, că nu ne convine – sunt oamenii de la talpă, pe ei îi votează prima dată poporul şi pe urmă pe noi, pe ceilalţi!”, le-a mai recomandat Blaga celor doi candidaţi.

Marilena Nedelcu