16.4 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 10:59

Sfaturile impecabilei Sharon Stone pentru o siluetă perfectă chiar și după 40 de ani

Sharon-Stone- shape

Una dintre cele mai frumoase femei ale Hollywood-ului și un adevărat etalon de frumusețe pentru femeile din întreaga lume, a recunoscut pentru revista Shape, că atunci când a trecut de pragul vârstei de 40 de ani, s-a încuiat în baie cu o sticlă de vin și o oglindă cu lupă, preț de câteva ore, scrie Yahoo Celebrity.

Sharon mărturisește că atunci când a realizat că îmbătrânește, a plâns ore în șir. Cu timpul actrița de 55 de ani a învățat să accepte că acest proces de îmbătrânire este perfect natural și că nu poate să facă altceva decât să îmbrățișeze acest lucru și să îl folosească în avantajul sau.

Sharon, care și-a etalat silueta impecabilă pe coperta publicatiei Shape, dezvăluie secretele frumuseții sale, dar și modul în care a reușit să accepte faptul că nu poate stopa procesul de îmbătrânire. “Nu a fost ușor. Atunci când am împlinit 40 de ani, a existat un moment în care m-am încuiat în baie cu o sticlă de vin și mi-am spus că nu voi mai ieși până când nu voi fi complet mulțumită de felul în care arăt acum. Mi-am examinat atent tenul cu ajutorul unei oglinzi cu lupă (care mărește porii), mi-am studiat corpul până în cele mai mici detalii în oglindă și am început să plâng”.

Sharon spune că și-a dorit ca la bătrânețe să aibă un corp perfect tonifiat, ca cel al unei dansatoare: “Mi-am spus: Vreau să îmbătrânesc precum o dansatoare. Vreau să îmi mențin fizicul și să fiu mereu în formă. Îmi place să dansez și să fac exerciții de stretching, precum yoga. Ador să merg la sala de fitness”, recunoaște vedeta.

De asemenea, Stone spune că a renunțat complet la băuturile alcoolice și că urmează o dietă bogată în proteine. “Îmi place carnea de porc, ceea ce este un lucru bun pentru că am un nivel foarte scăzut al colesterolului și tensiune arteriată foarte mică. Dar nu recomand consumul excesiv tuturor persoanelor. De asemenea, mănânc pește și cașcaval. Îmi place că mâncarea să fie preparată cu cât mai puține ingrediente, cât mai simplu posibil”, recunoaște Sharon Stone.

Frumoasa actriță  recomandă tututror femeilor să renunțe la consumul de alcool, pentru că nu aduce niciun avantaj felului în care arăți: “Adoram vinul, dar acum nu mai beau deloc. Cred că la un moment dat, este bine că o femeie să renunțe la alcool, pentru că în timp, îți atacă tenul, sânii tăi nu vor mai fi la fel de fermi și te vei simți mai tot timpul balonată”.

Acestea sunt sfaturile pe care Sharon Stone le oferă femeilor care se confruntă cu criza vârstei de 40 de ani sau care au probleme în a accepta naturalețea procesului de îmbătânire.

R.M.