2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022 - 4:18
No menu items!

Sfatul Monicăi Macovei pentru Klaus Iohannis

spot_img

Europarlamentarul se arată intrigată de posibila cooptare a lui Dan Mihalache în echipa de consilieri prezidențiali

Monica Macovei_SZ

Europarlamentarul Monica Macovei, care și-a oferit sprijinul în 16 decembrie pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis, se arată intrigată de posibila cooptare a lui Dan Mihalache în echipa de consilieri prezidențiali.

Monica Macovei îl sfătuiește pe Klaus Iohannis să nu apeleze la serviciile lui Dan Mihalache, pentru că acesta s-a aflat printre cei care s-au opus condiţiilor puse pentru sprijnul acordat de europarlametar pentru turului II al alegerilor prezidenţiale. Monica Macovei și-a exprimat, la RFI, speranța că Iohannis va renunţa să îl ia în echipa sa pe Mihalache.

Să nu-l ia pe domnul Mihalache. Şi eu sunt membru GDS şi împărtăşesc această părere. Domnul Mihalache vine de la PSD, nu a arătat niciodată că e vreun luptător anticorupţie sau ceva legat de integritate. Chiar se întâmplă să ştiu că atunci când am trimis scrisoarea aceea cu cerinţele în numele votanţilor mei înainte de turul doi, domnul Mihalache a fost printre cei care s-au enervat şi care s-au opus acceptării de către domnul Klaus Iohannis..În fine, aici ştiţi cum este, fiecare are încredere într-o anumită persoană, nu ştiu dacă ce spun ceilalţi contează, dar să sperăm că va conta. Am văzut răspunsul domnului Iohannis şi sper că va conta acest lucru. Deci şi eu îl sfătuiesc să nu-l ia

Monica Macovei
europarlamentar