1.9 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 22:57
No menu items!

Septuagenară întoarsă din Anglia, decedată la Nădlac. Încă nu a fost confirmată infectarea

spot_img

O septuagenară venită cu un microbuz din Marea Britanie a murit, în această dimineață în Punctul de Frontieră Nădlac, după ce a acuzat o stare de rău.

Potrivit Poliției de Frontieră, „în această dimineaţa, la ora 10.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s¬-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de intrare în România un cetăţean român şofer al unui microbuz înmatriculat în Marea Britanie. Acesta a solicitat polițistului de frontieră să fie verificați mai repede pentru că una dintre pasagere, o femeie în vârstă de 71 de ani, cetăţean roman, se simte rău şi doreşte un control medical. Totodată soferul a declarat că vin din Marea Britanie”.

Reprezentanții Poliției de Frontieră au precizat că a fost chemată imediat echipa DSP, aflată în punctul de frontiera, fiind solicitat, prin numărul de urgență SNUAU 112, un echipaj în vederea acordării primului ajutor. „Între timp persoana în cauză a decedat, iar un echipaj medical sosit de pe elicopterul SMURD a declarat decesul. Au fost anunțați lucrătorii Serviciului de Medicină Legală pentru preluarea trupului neînsuflețit”, precizează sursa citată.

Potrivit Poliției de Frontieră, femeia nu a fost confirmată cu infectare cu virusul COVID-19.