15 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 16:50
No menu items!

Senatul reanalizează, luni, în sesiune extraordinară, legea privind reducerea CAS / UPDATE

spot_img

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a convocat Biroul Permanent pentru luni la ora 14.00, urmând ca ședința de plen să înceapă la ora 16.00

vot

  • UPDATE

Comisia de buget-finanțe din Senat a respins, luni, cu unanimitate de voturi, cererea de reexaminare, trimisă Parlamentului de președintele Traian Băsescu, cu privire la proiectul legislativ referitor la reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

Senatul, convocat în sesiune extraordinară, se va reuni, luni, în ședință de plen pentru a analiza cererea de reexaminare, transmisă Parlamentului de președintele Traian Băsescu, cu privire la proiectul legislativ de reducere a CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a convocat Biroul Permanent pentru luni, ora 14.00, urmând ca ședința de plen să înceapă la ora 16.00.

Reexaminarea legii trebuia să intre în atenția senatorilor în data de 18 august, însă Biroul Permanent convocat la acea dată a stabilit amânarea discuțiilor în plen cu o săptămână.

Camera Deputaților va avea sesiune extraordinară, pentru discutarea legii care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, în data de 26 august.

R.D.