23.6 C
București
vineri, 25 iunie 2021 - 7:04

Senatorul Ovidiu Marian, martor într-un dosar de corupție. Fina lui a fost ridicată de DNA

spot_img

Senatorul PNL Ovidiu Marian este audiat de procurorii DNA Timișoara într-un dosar de corupție. Marian a fost citat ca martor în această cauză în care, astăzi, fina lui, avocata Patricia Bala, de la Baroul Constituțional Arad, a fost ridicată de anchetatori sub acuzația de trafic de influență.

Potrivit unor surse judiciare, avocata și un complice al său în dosar sunt audiați acum de procurori care i-au reținut în urma unor percheziții făcute, în această dimineață, în locuințele acestora din Arad.

Patricia Bala ar fi fost denunțată de mama unui condamnat, căreia i-ar fi promis, cu aproximativ un an în urmă, că-i va intermedia obţinerea unei graţieri individuale de la Palatul Cotroceni. Bala a susţinut că lucrurile se vor rezolva prin intermediul senatorului Ovidiu Marian, la acea dată membru PDL.

La intrarea în sediul DNA, senatorul PNL Ovidiu Marian – care răspunde și el întrebărilor anchetatorilor – a precizat că nu știe de ce a fost citat. Întrebat despre relația sa cu Patria Bala, acesta a conchis: “A fost angajata mea acum zece ani. De atunci, n-am mai vorbit cu ea. Într-adevăr, i-am fost naș acum vreo 20 de ani”.