8.2 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 16:47
No menu items!

Senatorul Niculae Bădălău, audiat din nou la DNA în dosarul evaziunii de peste 70 de milioane de euro

spot_img

Nicolae_Badalau_SZ

Senatorul PSD Niculae Bădălău s-a prezentat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție (DNA), unde a fost citat din nou în dosarul evaziunii fiscale de peste 70 de milioane de euro.  La intrarea în sediul DNA, senatorul a declarat că este pregătit să dea declaraţii şi că a adus cu el documente care să probeze afirmaţiile sale.

Niculae Bădălău, care este cercetat în libertate în acest dosar, este acuzat de procurorii anticorupţie că ar fi apărat interesele unei firme suspectate de evaziune fiscală, prin intervenţii la conducerea Fiscului şi pe lângă persoane din Prefectura Giurgiu şi din conducerea APIA. În documentele anchetatorilor se arată că senatorul ar fi primit, în schimb, de la unul dintre membrii grupării pulpe, piept şi ficat de pui.

Până în acest moment, în dosarul evaziunii de peste 70 de milioane de euro, au fost arestate preventiv 17 persoane, printre care procurorul șef în Parchetul General Angela Nicolae, fiul acesteia, Daniel Nicolae, liderul grupării evazioniste, Moubarak Mahmoud Sleiman, proprietarul Avicola, Rami Ghaziri, şi funcţionarul ANAF Antonio Burlacu.

R.D.