9.2 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 12:33

Senatorul Marius Isăilă scapă de arestare

spot_img

Senatul a respins, luni, cererea Parchetului pentru arestarea preventivă a senatorului PSD Marius Isăilă

Marius Ovidiu Isaila_SZ

Plenul Senatului a respins, luni, cu 104 voturi “împotrivă” şi 15 voturi “pentru”, cererea Parchetului privind încuviinţarea arestării preventive a senatorului PSD Marius Isăilă. Votul a fost secret cu bile.

Isăilă a declarat, luni, în plenul Senatului, că soarta sa este în mâinile colegilor, că este nevinovat şi că oricare dintre senatori poate ajunge în aceeaşi situaţie.

De votul dumneavoastră depinde nu numai evoluţia mea profesională, socială, ci şi posibilitatea de a sta alături de copiii mei şi de a-i creşte aşa cum am fost învăţat de familia mea, de către cei faţă de care îmi este ruşine, acum, că mă aflu în faţa dumneavoastră, adică de către părinţii mei, care m-au educat frumos. Anchetat voi fi oricum, am fost cooperant cu toate structurile de anchetă. Nu cer clemenţă, vreau doar ca faptele mele să fie analizate şi judecate aşa cum sunt şi nu cum vor cei de la DNA. Soarta mea ca politician este în mâna dumneavoastră, aveţi încredere că sunt nevinovat, timpul va dovedi că ceea ce am spus e adevărat. Oricare dintre dumneavoastră puteţi fi în această situaţie.

Marius Isăilă
senator PSD

Senatorul PSD Marius Isăilă este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi instigare la fals, fiind acuzat că, în urmă cu doi ani, în perioada 2012 – 2014, pe când era şef serviciu în Ministerul Finanţelor, împreună cu consilierul parlamentar Cristian Ene, a cerut mită 200.000 de euro pentru a bloca un control la o firmă.

D.M.