21.7 C
București
vineri, 1 iulie 2022 - 8:45
No menu items!

Senatorul Gabriel Mutu, probleme majore cu minori

spot_img

Mii de oameni de toate vârstele și categoriile sociale s-au adunat, vineri, în Piața Constituției pentru a-și arăta sprijinul față de Antena 3 și situația în care se află postul de televiziune.

Am spus bine „de toate vârstele”, pentru că un senator PSD a șinut neapărat să se afișeze alături de niște minori. Nu ar fi nicio problemă că o persoană din categoria socială a politicienilor aleși de neam ar sta alături de copii sub 18 ani (au fost și alți parlamentari, colegi ai săi chiar), dar îi folosește pentru a-și face campanie electorală, care oricum nu a început și nici el nu a fost stabilit drept candidat oficial al PSD la Primăria Sectorului 6.

Probabil că vrea să crească în sondaje, în sondajele interne ale partidului care urmează să-l găsească pe candidatul cu cele mai multe șanse. Asta este explicația cea mai bună pentru pancartele folosite de oamenii și copiii care l-au însoțit în Piața Constituției, pe care scria „Alături de tine”, sloganul cât se poate de oficial și de personal al pseudocandidatului Gabriel Mutu în cursa, deocamdată internă, pentru Primăria Sectorului 6.

Această rubrică este un pamflet și trebuie tratată ca atare.