-1 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022 - 7:49
No menu items!

Senatorii vor să modifice regulamentul ca să nu o mai primească pe Diana Șoșoaca la ședințe în Parlament

spot_img

Diana Șoșoacă riscă să fie exclusă de la unele ședințe ale Parlamentului și chiar sancționată pecuniar. Senatorii vor să modifice regulamentul și să înăsprească sancțiunile de natură parlamentară.

„În plan parlamentar, intenționăm modificarea regulamentului Senatului, care nu a avut în vedere asemenea derapaje. Senatul a fost format din oameni serioși, cu bunele și relele lor, nu au ajuns la asemenea derapaje, sens în care am constatat și noi că regulamentul Senatului era ineficient față de o asemenea abordare, cum e cea a doamnei Șoșoacă”, a precizat la RFI Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL.

El spune că regulamentul Senatului va fi modificat „în sensul stabilirii unor noi abateri disciplinare și înăspririi sancțiunilor de natură parlamentară”.

„Poate risca să fie exclusă de la ședințele fizice ale plenului, de la diverse lucrări ale Senatului, poate ajunge până la sancțiuni pecuniare. Deci, există o discuție în momentul de față, pentru instituirea unor măsuri sancționatorii pentru cei care nu respectă regulile bunului simț și regulile normalității”, a adăugat Fenechiu.

                                                                                                                    Adina Silav