26.7 C
București
marți, 9 august 2022 - 2:20
No menu items!

Selena Gomez, motiv de despărțire a celebrului cuplu Brad Pitt și Angelina?

spot_img

Ultimele zvonuri vehiculate în presa americană semnalează un divorț iminent între Brad Pitt și Angelina Jolie. În urmă cu câteva săptămâni mass-media indicau o despărțire a celui mai celebru cuplu de la Hollywood, avansându-se ca măr al discordiei o aventură a lui Brad Pitt cu tânăra actriță Selena Gomez.

Potrivit portalului de știri Hollywoodlife, Angelina Jolie ar fi foarte geloasă pe relațiile destul de strânse dintre soțul ei și fosta iubită a lui Justin Bieber. Potrivit site-ului, cei doi s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare la „The Big Short” (2016) în care Selena are o scurtă apariție.

Dincolo de aceste zvonuri, adevărul este că Brad Pitt și Selena Gomez s-au afișat împreună la gala Globurilor de Aur, prilej cu care actrița a vrut să posteze pe Instagram o imagine a lor stând la discuții pe o canapea.

O fotografie care, potrivit mass-media americane, ar fi putut sta la originea rupturii celui mai mediatizat cuplu de la Hollywood.

Totuși, viitoarea ceremonie a premiilor Oscar ar putea pune capăt acestor zvonuri despre tandemul ‘Brangelina’ prin apariția lor împreună pe covorul roșu la Dolby Theatre din Los Angeles.