17.1 C
București
duminică, 16 mai 2021 - 11:49

Selena Gomez a recunoscut că a fost internată într-un centru de dezintoxicare

spot_img

selena_gomez

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez s-a internat în secret, la începutul lunii ianuarie, într-un centru de dezintoxicare din Arizona, la îndemnul familiei, care a încurajat-o să caute sprijin specializat, scrie contactmusic.com.

Selena Gomez, în vârstă de 21 de ani, a recunoscut că s-a internat pe 5 ianuarie, timp de două săptămâni, în centrul de reabilitare Dawn at The Meadows din Arizona. Membrii familiei au fost cei care au sfătuit-o să facă acest lucru, din cauza stilului de viaţă petrecăreţ, cântăreaţa subliniind că decizia nu a avut legătură cu consumul de droguri şi alcool.

Centrul Dawn at The Meadows tratează tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, care se “confruntă cu traume emoţionale, dependenţă sau diagnostic dual”.

“Selena s-a internat de bună voie la Meadows, dar nu din cauza abuzului de droguri”, a precizat un purtător de cuvânt al cântăreţei.

Selena Gomez, despre care s-a afirmat în presă că fuma “regulat” marijuana cu fostul ei iubit, Justin Bieber, şi-a anulat, de asemenea, turneul care urma să aibă loc în Australia, în cursul lunii februarie.

Conform unei surse, “Selena este fericită, sănătoasă şi s-a întors deja la lucru”. De altfel, cântăreaţa a postat recent o fotografie pe platforma Instagram, în care apare în studioul de înregistrare, însoţită de comentariul “terapie”.

Născută în Dallas, Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în “Spy Kids 3-D: Game Over”. A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney “Wizards of Waverly Place”, care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

C.A.